Välkommen hit! Undrar du något? Maila mig på butik@lenamaria.com

Vad roligt att just Du hittat hit. 

I min webbshop kan du läsa om och beställa härliga produkter. Allt från kosttillskott till hudvårdsprodukter. Vill du träffas för att få veta mer om Forevers sortiment eller om du vill ha en produktvisning, tveka inte att kontakta mig.

Frihet, flexibilitet och fördelar. Ta reda på hur Forever Living-möjligheten kan ge dig tid att bygga upp ditt liv utifrån dina drömmar. Från en extra inkomst till en karriär utan lönetak. Det vore jättekul att få ha dig i mitt team!

Jag gillar Forever för hela grundtanken är enkel: Aloe vera-plantan har kraftfulla egenskaper som hjälper dig att må bra och se bra ut. Våra högkvalitativa Aloe vera-produkter är IASC-certifierade och framställs utifrån Aloe vera-bladets innersta gelé. Bladen fileas för hand och behandlas inom ett par timmar efter skörden, för att du ska få ta del av Aloe verans naturliga egenskaper. 

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter, även personlig service utöver det vanliga!

NYHETER

Aloe Body Lotion

Aloe Body Lotion är en återfuktande och mjukgörande lotion med arganolja och makadamiaolja som ger din hud en silkeslen känsla. Och vår fina Aloe vera så klart. Den utgör basen med sina återfuktande och vårdande egenskaper. 

Oavsett hudtyp kan både hon och han kan använda Aloe Body Lotion varje dag. Prova själv!

Aloe Vera Mango


En ny smak i begränsad upplaga. För alla mango älskare har nu äntligen denna super dryck tagits fram. Sprängfylld med C-vitamin och den bästa aloe vera för din mage och tarmar, hud m.m. 

1 liter räcker tio dagar.

Nya och förbättrade schampo och balsam

Ny look, delvis nytt namn och ny förbättrad formula. Våra stjärnor Aloe-Jojoba Shampoo och Aloe-Jojoba Conditioner har fått en rejäl uppgradering. Det nya schampot ger ett rikare skum, och balsamet ger ett fylligt hår som är lätt att reda ut. Båda har en härligt frisk tropisk doft med toner av stjärnfrukt och melon. En lite lyxigare känsla helt enkelt. Förpackningarna innehåller samma mängd som tidigare, men nu i praktisk tub.

Förutom Aloe vera och jojobaolja så innehåller både schampo och balsam även arganolja och nyponolja, välkända och populära ingredienser i hårvårdsprodukter. En given succé!

Aloe Liquid Soap

Låt mig presentera tvålen för ren vardagslyx i tillvaron. Aloe Liquid Soap är en mild men effektiv tvål för alla tillfällen som kan användas på hela kroppen – av hela familjen. Här kombineras naturligt rengörande ämnen från kokosnöt med fina hudvårdsingredienser som arganolja, jojoba och gurka – och hela härligheten är förstås baserad på vår egen Aloe vera.

SÄSONGSPRODUKTER


Ta gärna en titt i 

KATALOGEN (tryck här)

där du kan läsa om de olika produkterna!

Du är helt trygg när du handlar från Forever eftersom alla våra produkter har 90 dagars Nöjdkund-garanti. Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan – oanvänd eller helt eller delvis använd – tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussion.