Om mig

I slutet av 80-talet var jag med i svenska handikapp-simlandslaget. Då tränade jag och trimmade min kropp maximalt och det var nog då jag verkligen började intressera för hälsa och välmående. 

Som sångerska har jag nu under många år haft hela världen som arbetsfält. Att hålla mig frisk och i form är nödvändigt när jag reser så mycket och träffar så många människor och därför är kosttillskott och vitaminer av högsta kvalité viktigt för mig och något som länge intresserat mig.

När jag första gången provade Forevers fantastiska Aloe Vera produkter blev jag verkligen imponerad. Aloe Veran har använts av människor i årtusenden för att läka och ge hälsa, och det sägs att Kleopatra smorde in sig med denna växt för att hålla sin hy ung och full av lyster. Denna värdefulla Aloe Vera är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter och håller absolut högsta kvalité!

Jag kan varmt rekommendera alla de olika produkter vi har i vårt sortement och tveka inte att höra av dig - jag svarar gärna på dina frågor!

Kontakta mig

Mina top-3 favoriter