Erbjudande

Varor med rabatt pga kort datum

Maila mig om du vill beställa något så jag kan dra av rabatten innan du betalar!

Priserna som anges är de ordinarie som rabatten sedan dras från. 

Jag har bara en eller två kvar av varje så först till kvarn helt enkelt!

En ansiktskräm utöver det vanliga

En kraftfull komponent i vår anti-aging-serie, fylld med över 15 hudvårdande ämnen. Trots alla dess ingredienser känns restoring crème lätt och smidig på huden och absorberas snabbt utan att kännas det minsta fet.

För vem? Detta är en kräm som passar alla, oavsett hudtyp. Vi har alla olika förutsättningar, men att huden åldras i förtid beror till stor del på vår livsstil. Vår hud behöver all hjälp den kan få för att hålla sig fräsch i längden. Här är restoring crème ett utmärkt verktyg.

Bäst före 11/2021, Nedsatt till 359 kr. Maila eller smsa till 070-3203077 om du vill köpa den. Endast en kvar till detta pris!

Serumet med stort S ger din hud en extra boost

Uppstramande serum som tack vare sin höga koncentration av aktiva ämnen ger huden extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar. Ett effektivt anti aging-komplement till din ansiktskräm.

För vem? Att huden åldras och påverkas av miljön omkring dig är oundvikligt, men bra hudvård kan göra stor skillnad. Det här är en produkt för alla som vill ge sin hud det lilla extra. Firming serum hjälper till att hålla din hud fräsch och smidig längre, oavsett hudtyp.

Bäst före 12/2021, Nedsatt till 359 kr. Maila eller smsa till 070-3203077 om du vill köpa den. Endast en kvar till detta pris!

Lätt balsam med massor av godsaker för ditt hår

Härligt, pH-balanserat balsam som gör håret mjukt, glansigt och enkelt att styla. Passar perfekt ihop med Aloe-Jojoba Shampoo.

För vem? Aloe-Jojoba Conditioning Rinse passar alla hårtyper. Balsamets lätta formula gör det extra bra för tunt/fint hår eftersom den vårdar utan att tynga ner. Den lätta, fräscha doften av lavendel och mint brukar uppskattas av både kvinnor och män.

Bäst före 12/2021, Nedsatt till 110 kr. Maila eller smsa till 070-3203077 om du vill köpa den. Två kvar till detta pris!