Vill du jobba med mig?

Forever är kärlek! Ja, så skulle jag kort och koncist vilja sammanfatta min upplevelse av att arbeta med världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Det startades av Rex Maughan som länge funderat på hur han kunde förbättra sin, sin familj och sina vänners hälsa och ekonomi. 1978 bjöd han in 43 personer till den första Forever-presentationen i Tempe, Arizona. På den vägen är det, och Rex Maughan är idag en mycket framgångsrik man som innerligt och frikostigt engagerar sig i olika välgörenhetsprojekt.

Att få jobba tillsammans med härliga människor som precis som jag själv är intresserade av hälsa och kvalitativa produkter är väldigt roligt. Man arbetar fritt och jag väljer själv hur mycket tid och engagemang jag ger. Jag tycker jag fått utvecklas och lära mig så mycket genom de teamträffar och seminarier jag fått vara med på, man blir oerhört inspirerad!

Livet rullar på fort och förr eller senare kanske man ställer sig frågan: ”Vad vill jag med mitt liv? Vad vill jag jobba med? Vilka drömmar och mål vill jag förverkliga? Hur får jag mer tid till mig själv, familj och vänner?” Det tycker jag är viktiga frågor, värda att fundera noga på. Har du funderat på vad du vill göra? Vad du drömmer om?

Vill du bolla dessa tankar och veta mer om hur man arbetar med Forever så hör av dig. Jag berättar gärna mer och kanske vi kan jobba tillsammans? Det vore kul.

Kontakta mig

Vad skulle det betyda för dig om du kunde:

Arbeta hemifrån?

Ha en extra inkomst som guldkant på vardagen?

Fick bestämma Din arbetstider?

Välja Dina kollegor?

Förbättra Din egen och andras hälsa?

Möjlighet att arbeta i alla världsdelar?

Ha en egen verksamhet och dessutom en gratis handledare?

Skapa Dig en ny karriär?

Kontakta mig så berättar jag mer!