Välkommen

Vad roligt att just Du hittat hit. Här kan du läsa om Forevers underbara produkter, de flesta innehåller Aloe Vera, denna fantastiska anrika medicinalväxt. 

För att ta del av all information på min hemsida så rekommenderar jag att du loggar in och skapar dig ett konto. Då får du också erbjudanden och VIP-inbjuningar m.m.

I min webbshop kan du läsa om och beställa härliga produkter. Allt från kosttillskott till hudvårdsprodukter. Vill du träffas för att få veta mer om Forevers sortiment eller om du vill ha en produktvisning, tveka inte att kontakta mig.

Här kan du också läsa mer om möjligheten att starta din egen verksamhet i en bransch som är het!

Produkterna är baserade på naturligt odlad Aloe Vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut!

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter, även personlig service utöver det vanliga!

NYHETER

Nya och förbättrade schampo och balsam

Ny look, delvis nytt namn och ny förbättrad formula. Våra stjärnor Aloe-Jojoba Shampoo och Aloe-Jojoba Conditioner har fått en rejäl uppgradering. Det nya schampot ger ett rikare skum, och balsamet ger ett fylligt hår som är lätt att reda ut. Båda har en härligt frisk tropisk doft med toner av stjärnfrukt och melon. En lite lyxigare känsla helt enkelt. Förpackningarna innehåller samma mängd som tidigare, men nu i praktisk tub.

Förutom Aloe vera och jojobaolja så innehåller både schampo och balsam även arganolja och nyponolja, välkända och populära ingredienser i hårvårdsprodukter. En given succé!

Hurra! Här kommer Aloe Liquid Soap

Låt mig presentera tvålen för ren vardagslyx i tillvaron. Aloe Liquid Soap är en mild men effektiv tvål för alla tillfällen som kan användas på hela kroppen – av hela familjen. Här kombineras naturligt rengörande ämnen från kokosnöt med fina hudvårdsingredienser som arganolja, jojoba och gurka – och hela härligheten är förstås baserad på vår egen Aloe vera.

Eftersom Aloe Liquid Soap passar för att användas av hela familjen, från topp till tå, är den en mångsidig produkt och har flera hudvårdande ingredienser.

Säsongsprodukter

Ta gärna en titt i

KATALOGEN (tryck här)

där du kan läsa om de olika produkterna!

Du är helt trygg när du handlar från Forever eftersom alla våra produkter har 90 dagars Nöjdkund-garanti. Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan – oanvänd eller helt eller delvis använd – tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussion.